Hoe overleef ik in deze moderne jungle vol stress?

Je leeft je leven…

Maar toch ervaar je stress, onzekerheid en chaos in je hoofd. Je doet wat sociaal van je verwacht wordt, volgt de massa en kiest totaal niet voor jezelf. Keuzes maken doe je bijna altijd met je hoofd en niet met je gevoel. Hoe dat komt? Je bent de verbinding met jezelf gaandeweg kwijt geraakt. Gebeurtenissen en ervaringen zijn over de jaren gepasseerd en hebben steeds een klein beetje van je “ware ik” afgebroken. Daardoor ben je ook het contact met je gevoel verloren en zit je veel in je hoofd. Je twijfelt veel over zaken en dit alles zorgt voor chaos in je hoofd, stress en onzekerheid.  

Je hebt ook nog eens een drukke baan waarbij de werkdruk hoogt ligt én je bent bijna altijd bereikbaar en staat dus continu “aan”. Als je nog tijd over hebt, ben je te vinden op social media waar iedereen zijn mooiste herinneringen en best uitziende foto’s plaatst. Nog meer prikkels om te verwerken na een dag hard werken. Nog meer stress! Ook de druk die je ervaart om het “ideale” leven te leiden neemt hierdoor toe.

 

Wat zou je ervan vinden om een leven te creëren waarin liefde, geluk, rust en focus een centrale plek innemen?

Hypnotherapie kan je hier uitstekend bij helpen. Het brengt je namelijk terug naar wie je werkelijk bent. De krachtige persoon onder al die lagen van conditionering. Je krijgt de inzichten die je nodig hebt om een leven te creëren op jouw voorwaarden. In plaats van alleen maar doen wat moet, hoort of wat er van je verwacht wordt.

Het mooiste van het werken met hypnose is dat de oplossing van het probleem altijd door jezelf gevonden wordt. Hypnotherapie staat voor een relatief kort traject, met een blijvend effect. Het wint daarom ook razendsnel aan populariteit!

De tijd is aangebroken om de krachtigste versie van jezelf te ontdekken. Zeg stress vaarwel. Met innerlijke rust en zelfvertrouwen weer volop genieten van het leven! Zie ik je binnenkort?