Ontdek het succes van hypnotherapie

Geen enkele andere therapie is zo effectief zowel op de korte als op de lange termijn. 

Ontdek het succes van hypnotherapie. Het is namelijk de meest krachtige en succesvolle vorm van therapie zo blijkt uit een grootschalig onderzoek naar therapieรซn aldus American Health Magazine. Bij coaching en andere therapievormen heb je vaak een langdurig traject nodig, waar je met hypnose al met een aantal sessies van je probleem af bent. 

Hypnotherapie
93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie
72% na 22 sessies

Psychotherapie
38% succes na 100 sessies
 

To change our state of being we have to change how we think and feel

Je wilt zo graag veranderen en weet vaak precies wat je daarvoor moet doen. Je bent je echter maar 5% van de tijd bewust van wat je doet. Dit betekent dat je de overige 95% in je leven onbewust doet op basis van automatische patronen en overtuigingen. 

Uit eigen ervaring weet ik ook dat hypnotherapie het onbewuste bewust maakt en dat je daardoor inzichten krijgt en gericht je problemen kunt oplossen. Wanneer je in contact komt met je onbewuste verkrijg je toegang tot jouw schatkamer aan informatie. Je onbewuste is het deel van je brein dat denkt zonder dat hier taal aan te pas komt. Deze gedachten lijken vaak op gevoelens. Wanneer je onbewuste gedachten hebt, uit dit zich meer in gevoelens.

Stel je eens voor hoe effectief en krachtig het is wanneer je op dit niveau veranderingen kunt creรซren! Want zeg nou eerlijk: jij wilt toch ook een gelukkig en liefdevol leven leiden en vertrouwen hebben in jezelf en in het leven? 

Het is tijd om je krachten naar boven te halen, te versterken en los te laten wat je niet meer dient. Ik help je graag te
ontdekken hoe je weer in een fijne flow komt waardoor je volop kunt genieten van het leven!
 

https://hypnoseinstituutnederland.nl/onbewuste-gedachten-hoe-verander-je-ze